WORKSHOPS

Schilderworkshops op hout of canvas, fimo klei armbandjes maken, groepsschilderij en meer! Leuk voor vrijgezellenuitjes, vriendinnenuitjes, bedrijfsuitjes of gemengde groepjes. 


 
 

De workshops duren ongeveer 3 uur en zijn erg gezellig en voor jong en oud! De prijs is 39,95 euro per persoon en er is zoveel mogelijk! Eivogels, grachtenpandjes, reigers, struisvogels en meer! Met acrylverf maak je een eigen schilderij op canvas of op hout. Iedereen kan het! Je wordt begeleid schilderdocent als je dat nodig hebt. Ook armbandjes maken van fimo-klei, Bob Rossen en kleurrijke afrikaanse schilderijen zijn mogelijk in het atelier. Van 4 tot 14 personen. Vraag naar de mogelijkheden via het contactforumulier. Lekker creatief bezig zijn werkt heel erg ontspannend!Een trendy POPART schilderij maken kan ook.  (Dan stuur je vooraf een foto van wat je wilt schilderen en bereiden wij het voor)

De workshops zijn eventueel uit te breiden met een lunch (9,50 euro pp) of een borrelpakket (5,00euro pp)WORKSHOP DOLLE DIEREN OP DOEK


Heerlijk schilderen dmv voorbeelden van vrolijke, dolle dieren op canvas.

Je kunstwerk brengt vrolijkheid en kleur in je huis! Ook jij kan het!WORKSHOP DIER OP HOUT

 

Een supergezellige workshop waarbij je een hert, giraf, schaap of een ander dier gaat schilderen op een mooie plak hout of op een steigerhouten plank. Een toevoeging op je sfeer in huis, maar ook in de serre of de tuin staat het erg leuk.  Deze workshop is voor iedereen, ook voor onervaren kunstenaars. Op veilige afstand van elkaar heb je veel plezier en je gaat naar huis met een mooi kunstwerk. KLEURRIJK AFRIKA


Mooie afrikaanse schilderijen maken kan ook bij De Klik Creatief. Je wordt er echt vrolijk van! COMBI-WORKSHOP


Fotografie ochtend + creatieve ochtend: De eerste ochtend drinken we een kopje koffie en fotograferen we daarna buiten met elkaar (kan zowel met een camera als met een smartphone) en vervolgens zoek je thuis je mooiste foto uit. Deze stuur je door naar ons zodat wij de creatieve ochtend kunnen voorbereiden voor de week daarop. Een gezellige dubbele workshop voor iedereen. Wandelen, buitenlucht, gezelschap en je gaat met een zelfgemaakt kunstwerk naar huis. Fotografie ervaring of teken/schilder ervaring is niet nodig.

79.95 euro p.p, inclusief koffie/thee/koekjes.Wanneer?


Maandag-donderdag. Starttijden: 10.00 uur, 14.00 uur en  alle avonden om 19.00 uur.

Zaterdag alleen overdag. Voor zon- en feestdagen geldt een toeslag van 15,00 euro per persoon.

Maak een afspraak via het contactformulier.

Tot dan! 


 

Workshop Boetseren met Fimo klei.

Wat is er ontspannender dan kneden en boetseren met klei. Fimo klei is een schone klei welke zich gemakkelijk laat vormen.  Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor je eigen persoonlijke armband. Tijdens de workshop leer je hoe je werkt met deze klei en met de tools die daarvoor gebruikt worden. Gezellig met medekneders en een heerlijk kopje koffie  of thee. De workshops duren circa 3 uur.

 

De workshops worden gegeven in Rijswijk. Parkeren in de wijk is gratis. Je hoeft geen ervaring te hebben met schilderen. Iedereen gaan naar huis met een glimlach en een mooi zelfgemaakt schilderij.  De workshops worden alleen op afspraak gegeven.  Voor uitzonderingen op zon- en feestdagen wordt een toeslag gerekend van 17,50 euro per persoon. Vragen of informatie? Klik op het contactformulier

 
 
 

Betalingen kunnen zowel contant als via pin worden voldaan. LET OP: Er is geen wisselgeld aanwezig in het atelier. Dus neem gepast geld mee of betaal met je bankpas of telefoon.