WORKSHOPS

Schilderworkshops op hout of canvas, fimo klei workshops, flessen versieren, themaworkshops en meer! Leuk voor vrijgezellenuitjes, vriendinnenuitjes, bedrijfsuitjes of gemengde groepjes.


 
 

De 3 uur durende workshops zijn erg gezellig en voor jong en oud! De prijs is 49,95 euro per persoon en er is zoveel mogelijk! Eivogels, grachtenpandjes, reigers, struisvogels en meer! Met acrylverf maak je een eigen schilderij! De doeken worden licht  voorgetekend en je krijgt hulp van de schilderdocent als je dat nodig hebt. Vraag naar de mogelijkheden via het contactforumulier. Lekker creatief bezig zijn werkt heel erg ontspannend!


De dag-schilderworkshops beginnen om 10.30uur en duren tot ongeveer 16.00uur. Bij de prijs van 69,95 euro zit inbegrepen: koffie/thee/koekjes/lunch en materialen. We werken met acrylverf. Dat is snel droog en kan daardoor meteen mee naar huis genomen worden. Er is keuze uit het schilderen van Dikke Dames, Grachtenpandjes of dieren. (Vogeltjes, kippen, giraffen of schaapjes).

Een trendy POPART schilderij maken kan ook.  (Dan stuur je vooraf een foto van wat je wilt schilderen en bereiden wij het voor)


WORKSHOP DOLLE DIEREN OP DOEK


3 uur lang heerlijk schilderen dmv voorbeelden van vrolijke, dolle dieren op canvas.

Je kunstwerk is 40x40cm brengt vrolijkheid en kleur in je huis! Ook jij kan het!WORKSHOP DIER OP HOUT

 

Een supergezellige workshop van 3 uur waarbij je een hert, giraf, schaap of een ander dier gaat schilderen op een mooie plak hout of op een steigerhouten plank. Een toevoeging op je sfeer in huis, maar ook in de serre of de tuin staat het erg leuk.  Deze workshop is voor iedereen, ook voor onervaren kunstenaars. Op veilige afstand van elkaar heb je veel plezier en je gaat naar huis met een mooi kunstwerk. FLESSEN PIMPEN


In het atelier is er ruime keuze uit diverse flessen en materialen om te decoreren. Iedereen zoekt een mooi model uit en vervolgens gaan we vormpjes knippen en plakken, schilderen en versieren. Deze workshop duurt ook 3 uur. Eventueel kan je er zelf thuis nog een lichtsnoertje op batterijen in hangen voor nog meer sfeer!COMBI-WORKSHOP


Fotografie ochtend + creatieve ochtend: De eerste ochtend drinken we een kopje koffie en fotograferen we daarna buiten met elkaar (kan zowel met een camera als met een smartphone) en vervolgens zoek je thuis je mooiste foto uit. Deze stuur je door naar ons zodat wij de creatieve ochtend kunnen voorbereiden voor de week daarop. Een gezellige dubbele workshop voor iedereen. Wandelen, buitenlucht, gezelschap en je gaat met een zelfgemaakt kunstwerk naar huis. Fotografie ervaring of teken/schilder ervaring is niet nodig.

79.95 euro p.p, inclusief koffie/thee/koekjes.


Wanneer?


Woensdag en donderdag. Starttijden: 10.00 uur, 14.00 uur en  alle avonden om 19.00 uur.

Zaterdag alleen overdag.

Maak een afspraak via het contactformulier.

Tot dan! 


 

Workshop Boetseren met Fimo klei.

Wat is er ontspannender dan kneden en boetseren met klei. Fimo klei is een schone klei welke zich gemakkelijk laat vormen.  Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Je kunt er kralen van maken voor een armband of ketting. Of leuke  animatie figuurtjes, nepkoekjes of wat je zelf maar wilt. Ook kleine decoraties voor de kinderkamer zijn geweldig leuk om van Fimo te maken. Tijdens de workshop leer je hoe je werkt met deze klei en met de tools die daarvoor gebruikt worden. Gezellig met medekneders en een heerlijk kopje koffie  of thee. De workshops duren circa 3 uur.

 

De workshops worden gegeven in Vlaardingen. Parkeren in de wijk is gratis. Je hoeft geen ervaring te hebben met schilderen. Iedereen gaan naar huis met een glimlach en een mooi zelfgemaakt schilderij.  De workshops worden alleen op afspraak gegeven.  Voor uitzonderingen op zon- en feestdagen wordt een toeslag gerekend van 17,50 euro per persoon. Vragen of informatie? Klik op het contactformulier

 
 

Uiteraard is de workshop Coronaproof. Het atelier is ruim genoeg om deze regels te kunnen handhaven. 

Betalingen kunnen zowel contant als via pin worden voldaan. LET OP: Er is geen wisselgeld aanwezig in het atelier. Dus neem gepast geld mee of betaal met je bankpas of telefoon.