WORKSHOPS

Schilderworkshops op hout of canvas, fimo klei workshops en meer!


 
 

De 3 uur durende workshop is een erg gezellig uitje. De prijs is 49,95 euro per persoon en er is zoveel mogelijk! Eivogels, grachtenpandjes, reigers, struisvogels en meer! Met acrylverf maak je een eigen schilderijtje! De doeken worden licht  voorgetekend en je krijgt hulp van de schilderdocent als je dat nodig hebt. Vraag naar de mogelijkheden via het contactforumulier. Lekker creatief bezig zijn werkt heel erg ontspannend! 


De dag-schilderworkshops beginnen om 10.30uur en duren tot ongeveer 16.00uur. Bij de prijs van 59,95 euro zit inbegrepen: koffie/thee/koekjes/lunch en materialen. We werken met acrylverf. Dat is snel droog en kan daardoor meteen mee naar huis genomen worden. Er is keuze uit het schilderen van Dikke Dames, Grachtenpandjes of dieren. (Vogeltjes, kippen, giraffen of schaapjes).

Een trendy POPART schilderij maken kan ook.  WORKSHOP DIER OP HOUT

 

Een supergezellige workshop van 3 uur waarbij je een hert, giraf, schaap of een ander dier gaat schilderen op een mooie plak hout of op een steigerhouten plank. Een toevoeging op je sfeer in huis, maar ook in de serre of de tuin staat het erg leuk.  Deze workshop is voor iedereen, ook voor onervaren kunstenaars. Op veilige afstand van elkaar. Voor 49,95 pp incl. kofiie/thee/ koekjes en materialen heb je veel plezier en je gaat naar huis met een mooi kunstwerk. 


Maandag t/m vrijdag. Starttijden: 10.00 uur, 14/00 uur en 19.00 uur. Zaterdag alleen overdag.

Maak een afspraak via het contactformulier.

Tot dan! 

 

De workshops worden gegeven in Vlaardingen. Parkeren in de wijk is gratis. Je hoeft geen ervaring te hebben met schilderen. Iedereen gaan naar huis met een glimlach en een mooi zelfgemaakt schilderij.  De workshops worden gegeven op ma t/m za, altijd alleen op afspraak.  Voor zon- en feestdagen wordt een toeslag gerekend van 15,00 euro per persoon. Vragen of informatie? Klik op het contactformulier

 
 

 
 

Uiteraard is de workshop Coronaproof. Het atelier is ruim genoeg om deze regels te kunnen handhaven. 

 

Workshop Boetseren met Fimo klei.

Wat is er ontspannender dan kneden en boetseren met klei. Fimo klei is een schone klei welke zich gemakkelijk laat vormen.  Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Je kunt er kralen van maken voor een armband of ketting. Of leuke  animatie figuurtjes, nepkoekjes of wat je zelf maar wilt. Ook kleine decoraties voor de kinderkamer zijn geweldig leuk om van Fimo te maken. Tijdens de workshop leer je hoe je werkt met deze klei en met de tools die daarvoor gebruikt worden. Gezellig met medekneders en een heerlijk kopje koffie  of thee.

De workshops duren circa 3 uur en worden gegeven van ma t/m za om 10.00uur of om 14.00uur en de kosten zijn 49,95 euro per persoon incl. de materialen. Tegen een meerprijs van 10.00 euro kan je ook een  kapstokje maken met fimo figuurtjes voor de kinderkamer.

Betalingen kunnen zowel contant als via pin worden voldaan. LET OP: Er is geen wisselgeld aanwezig in het atelier. Dus neem gepast geld mee of betaal met je bankpas of telefoon.