SCHILDERLESSEN

BASISCURSUS:  

 
 

Of je nu wel eens vaker geschilderd hebt of niet, deze cursus is voor iedereen toegankelijk. Je leert de basis voor het opzetten van een schilderij, de daarbij behorende technieken en het is tegelijkerijd een gezellig uitje. Zeker nu in deze rare tijden is het fijn je gedachten te verzetten en lekker creatief bezig te zijn. We werken met acrylverf op canvas. Je leert onder andere werken met verschillende penselen, kwasten en paletmessen. We bestuderen diverse composities en we leren ook van elkaar. Deze beginnerscursus bestaat uit 8 wekelijkse lessen.  Kosten:  240,00 euro incl. alle materialen en koffie/thee/lekkers. (Heb je eerst een proefles gedaan, dan ontvang je een korting van 15,00 euro.)

 
 

Startdata: 

 
 

Dinsdagmiddag 

2 februari van 14.00uur tot 16.00uur 

 
 

Dinsdagavond  

2 februari van 19.30uur tot 21.30uur 

 
 

Donderdagmiddag  

4 februari van 14.00uur tot 16.00uur 

 
 

Donderdagavond  

4 februari van 19.30 tot 21.30uur 

 
 

Schrijf je op tijd in of informeer naar de mogelijkheden. 

 

PROEFLES: 

 
 

Wil je liever een keer sfeerproeven? Neem dan een proefles. Deze les is eenmalig en duurt circa 90 minuten en kost 25,00 euro. Tijdens deze les kan je een kijkje nemen in het atelier,  je kunt kennis maken met de docent en aanvoelen of er een klik is. Vind je het na deze proefles leuk om een cursus te volgen dan kan je je alsnog inschrijven. Geheel vrijblijvend dus. Leuk weetje: De basiscursus kost na een nemen van een proefles geen 240,00 euro maar 215,00 euro.KIJK OP DE SITE VAN GROUPON VOOR ONZE ACTIE VOOR DE PROEFLES!!

 

VRIJ SCHILDEREN: 

 
 

Kom wekelijks naar het atelier om te schilderen aan je eigen werk. Ja, ook dat is mogelijk! Thuis de schilderspullen tevoorschijn halen is iets wat vaak achterwege blijft. Terwijl het zo leuk is om te schilderen. Een wekelijkse afspraak zorgt ervoor dat je het daadwerkelijk doet. Een stok achter de deur. Geniet van deze creatieve en ontspannende uurtjes. Doeken en andere benodigdheden liggen voor je klaar. Je hoeft niets mee te nemen. En na afloop hoef je niets op te ruimen. Schorten zijn ook aanwezig maar deze zijn mouwloos,  dus zorg ervoor dat je kleding aan hebt welke tegen een vlekje kunnen. Het maakt niet uit of je pas begonnen bent of al een ervaren kunstenaar bent. Het gaat erom dat je met elkaar creatief bezig bent. Uiteraard staat er koffie en thee voor je klaar. Het maxiimale aantal mensen hangt af van de RIVM richtlijnen.  

 
 

Elke woensdagavond  

van 19.30uur tot 21.30uur 


Kosten: 60,00 euro per maand incl. materialen, koffie/thee/koekjes